SOM DET KAN SIGES [244] OM LIVETS NØDVENDIGHEDER , OM DEN LANGE UNGDOM – OG OM AT VÆRE TÆT PÅ HIMLEN

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Familien i 88-årige Grethe Brask dødsannonce bragt i sommers i Kristeligt Dagblad: At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man have.

Forfatteren Katrine Marie Guldager til Kristeligt Dagblads Lise Kabell Søgaard i forbindelse med udgivelse af sin roman ENDNU EN DAG I GUDS SKABERVÆRK 15. august på Gyldendal: Der er i disse år en voldsom forlængelse af ungdommen, som for mange varer et langt stykke ind i 30’erne. Ungdom forstår jeg som en tid med ansvarsfrihed, hvor man har mulighed for at prøve sig selv af i forskellige sammenhænge. Man skal finde sig selv, gå til psykolog, ud og se verden! Og have tre-fire lange kæresteforhold, før man slår sig ned.

Forfatteren Maria Giacobbe, født og opvokset på Sardinien, senere gift med den danske digter Uffe Harder i 95 års fødselsdagsinterview med Kristeligt Dagblads Malene Fenger-Grøndahl: Der hang et kort på mit værelse, hvor jeg kunne se, at de skandinaviske lande lå længst oppe. Jeg tænkte, at de var tættest på himlen, og derfor drømte jeg om at komme dertil. Og jeg blev ikke skuffet. Dansk lovgivning og kvindernes forhold stemte godt med mine værdier.