SOM DET KAN SIGES [246] OM EN BANDIT, OM ISLAMISKE KRAV – OG OM MODERNE MUSEER

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Politikeren Richard Jomshof, Sverigesdemokraterne, citeret af Berlingskes Peter Suppli Benson under rubrikken: ’Korankrise skaber splid i den borgerlige svenske regering’: Islam er en antidemokratisk, voldsbekendende, kvindefjendtlig religion/ideologi, grundlagt af krigsherren, massemorderen og banditten Muhammed.

Sognepræsten og kommentatoren Marie Høgh i sin klumme KIRKELIG SET i Kristeligt Dagblad: Kristendommen gav mennesket friheden. Islam gav mennesket loven og delte verden i rent og urent. Det bør regeringen minde sig selv om, og så vil det klæde den at interessere sig mere for at beskytte forfulgte kristne minoriteter i islamiske lande end at give efter for islamiske krav, der fører til, at vi frigør os mere fra kristendommen.

Lars Handesten i sin klumme ’tidens tegn’ i Kristeligt Dagblad om de moderne museer: Alle større byer i den vestlige verden skal have mindst ét museum for kunst. Og det skal helst være stort og gerne vokse sig større og større med flere og flere tilbygninger. I Oslo har man indviet et kæmpe museum for kunst. Jeg har endnu ikke selv set det, men fotografier viser en bygning, der minder om et gigantisk mausoleum for solkonger, faraoer og kinesiske kejsere.