SOM DET KAN SIGES [253] OM FORFØLGELSEN AF KRISTNE, OM MELLEMØSTENS ANDENRANGSBORGERE – OG OM DET LIGEGLADE VESTEN

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Ekspert i arabiske forhold Raymond Ibrahim i interview med Kristeligt Dagblads Christian Foldager om krigen mod kristne i Gaza og resten af Mellemøsten: De bliver forfulgt på grund af deres tro. Islam er en meget splittende og diskriminerende religion, der vil dominere alle andre. Kristne skal enten konvertere til eller underlægge sig islam. De skal acceptere en lang række diskriminerende foranstaltninger, hvis de vil blive boende i Mellemøsten.

Raymond Ibrahim i interview med Kristeligt Dagblads Christian Foldager: De kristne er i bund og grund andenrangsborgere i Mellemøsten. I mange muslimske lande er diskriminationen ikke nedskrevet i lovgivningen, men den udøves de facto af myndighederne. Hvis den muslimske pøbel angriber en kirke, vil myndighederne se den anden vej og lade det ske. Islamisk sharialov udøves dagligt, men den er ikke altid officiel.

Raymond Ibrahim i interview med Kristeligt Dagblads Christian Foldager: De vestlige lande gør intet. Og det gælder ikke kun i forhold til palæstinenserne, men hele den muslimske verden. USA giver penge til mange lande i regionen, men stiller ingen krav om et stop for forfølgelse af kristne og diskrimination mod den kristne minoritet. USA gider ikke engang nævne det på møderne med landenes ledere. De er åbenbart fuldstændig ligeglade.