SOM DET KAN SIGES [254] OM ÅNDSSVAGE FORÆLDRE, OM AT KØBE SÆD – OG OM NYHEDSKANALERNES BEGRÆNSNINGER

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Kommunikationsrådgiver Nanna Bernth i en kommentar i Kristeligt Dagblad under rubrikken ’Børn skal ikke beskyttes fra at tabe, men deres åndssvage forældre skal væk: … man lærer i hvert fald ikke at håndtere et nederlag. Hvis man fjerner alle de ubehagelige oplevelser, der følger med at være menneske, fjerner man muligheden for at vokse med opgaven … så måske er det i virkeligheden et andet element, der skal fjernes: Nemlig de åndssvage forældre, der står på sidelinjen [når deres børn spiller fodbold] og vræler sig gasblå i hovederne, hvis deres unge ikke får særbehandling og ekstra positiv opmærksomhed fra den frivillige træner, der bare prøver at gøre sit bedste i både nedbør og modvind. De er ulidelige og deres børn ender lige sådan. Forældrene skal væk. Så bliver alt sjovere.

Topembedsmanden Paul Raison, da han får besked om, at hovedsædet i Cryos International, der sælger sæd og er beliggende i København mellem Vester Allé og Nørre Allé ved Vesterbro Torv er blev sprængt i luften i Michel Houellebecqs roman ’Tilintetgøre’: Tanken om at købe sæd og i det hele taget tanken om ligefrem at planlægge at ville formere sig uden at have seksuelt begær, kærlighed eller tilsvarende følelse som undskyldning – forekommer mig ærligt talt kvalmende.

Topembedsmanden Paul Raison i Michel Houellebecqs roman ’Tilintetgøre’: … nyhedskanalerne kan kun behandle et emne ad gangen, det er en af nyhedskanalernes begrænsninger.