SOM DET KAN SIGES [261] OM FLERE MIGRANTER TIL EU, OM MENNESKERETTIGHEDSCIRKUSSET – OG OM AT STANDSE BLODSUDGYDELSERNE

.

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Sognepræst Kristian Østergaard i klummen ’kiosken’ i Kristeligt Dagblad: Tyskland er migranternes foretrukne destination ifølge ’Tagesspiegel’, der kan oplyse, at i det forgange år har 305.000 mennesker søgt om asyl i landet, hvilket er en stigning på 60% i forhold til 2022. I hele Europa har mere end 1 million mennesker søgt om asyl i 2023, og selv om EU-landene op til jul indgik en ny aftale, der gør det sværere at opnå asyl, vil der også i 2024 være talrige migranter, der søger mod EU. Og når de først har fodfæste, er det svært at sende dem tilbage.

Sognepræst Kristian Østergaard i klummen ’kiosken’ i Kristeligt Dagblad: Vores politikere er for feje, og den juridiske sælgermentalitet holder et menneskerettighedscirkus kørende, alt i mens vi andre kan se til i vantro og vrede. Mon ikke 2024 bliver året, hvor vælgerne tvinger en ny indvandringspolitik igennem?

Fængslet Putin-kritiker Ilya Yashin i interview med Kristeligt Dagblads Tobias Stern Johansen: Jeg er jo ikke blevet anholdt for at stjæle eller for at være i besiddelse af stoffer. Jeg er politisk fange, der forsøger at stoppe blodsudgydelserne og opfordrer de russiske borgere til antikrigsmodstand. Jeg kan se, hvor vigtigt det er for den sunde del af vores samfund og fremhæver et citat fra den tidligere britiske premiereminister Winston Churchill: ” Det eneste nødvendige for, at ondskaben kan sejre, er, at gode mænd intet gør”.