SOM DET KAN SIGES [265] OM YDRE OG INDRE FJENDER, OM AT PASSE PÅ – OG OM DANSKERNES LAND

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Koncernchef og udgiver for Berlingske Media, 57-årige Anders Krab, i interview med Christian Foldager i Kristeligt Dagblad: Vesten er grundlæggende truet af indre og ydre fjender, som står stærkere end nogensinde tidligere i min levetid. Det er ikke sikkert, vi overkommer dem.

Koncernchef og udgiver for Berlingske Media, 57-årige Anders Krab, i interview med Christian Foldager i Kristeligt Dagblad: Jeg tror, der er noget, vi virkelig skal passe på i de her år. Tiden er ikke nær så optimistisk, som den var, da jeg var ung. I de her år er vi for alvor truet af Kinas opstigen, Ruslands revanchisme og islamismens fremkomst. Samtidig er den vestlige kultur selvvalgt svækket og truet indefra af en normbrydende venstrefløj, der ønsker at omdefinere køn, lige ret, ejendomsret og andre fundamentale begreber.

Koncernchef og udgiver for Berlingske Media, 57-årige Anders Krab, i interview med Christian Foldager i Kristeligt Dagblad: Koranloven og presset på ytringsfriheden fra islamistiske fundamentalister understreger, at vi ikke må gå på kompromis med vores egne værdier. Jeg tør godt kalde Danmark for ’danskernes land’ og mener, at borgerlige skal tage langt skrappere midler i brug over for indvandringen fra Mellemøsten og Afrika. Konventionerne skal genfortolkes og flere skal hjemsendes, hvis de ikke har krav på ophold i Danmark.