SOM DET KAN SIGES [67] OM BORGERKRIG I FRANKRIG og INDVANDRINGEN TIL EUROPA … og OM AT UDDØ PÅ JORDEN

som-det-kan-siges-logowww1
MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Boualem Sansal – prisvindende algiersk forfatter, ingeniør og økonom – i interview med Politikens Jes Stein Pedersen med overskriften ‘Islam kan skabe borgerkrig i Frankrig’: Frankrig er præget af islam fra det nordvestlige Afrika. Tyskland af tyrkisk islam og Storbritannien af islam med rødder i Asien. Nu står de alle tre lande over for en fælles fjende, den radikale islamisme, som lige nu opleves stærkere i Frankrig og Storbritannien end i Tyskland, hvor der er en forsinkelse af analysen af islam og islamisme, fordi venstrefløjens romantik omkring islam har forhindret den nødvendige kritik og installeret en beskyttelse, som islamisterne drager stor fordel af.

Peter Hummelgaard, EU-ordfører for Socialdemokratiet: Jeg mener, at den nyvalgte franske præsident klart undervurderer behovet for at begrænse indvandringen til Europa.

Den nu afdøde multihandicappede videnskabsmand Stephen Hawking, der kun kunne tale via en computer: Vores dage på Jorden vil være talte om 100 år, og mennesket vil uddø, hvis vi ikke lykkes med at bosætte os på andre planeter.