SOM DET KAN SIGES [60] om ISLAM og FRYGT … og DET ÆGTE FRIE VALG

som-det-kan-siges-logowww1
MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Fatima – ung arabisk mor fra en større jysk by til journalist David Trads: Jeg er vokset op med den forbandede frygt. Jeg skulle adlyde min far, min onkel, min imam. Islam er baseret på frygt – frygt for at brænde op i helvede. Det har jeg hørt på hele min liv. Islam er en vanvittig autoritetstro religion. Kravet er blind opbakning til Koranen.

Fatima fortsætter sin beretning til David Trads: En storesøster, der er uddannet læge, kan stadig blive sat på plads af en lillebror på 14, hvis han har lyst. Det er hele tiden frygt og angst. Aldrig forståelse, empati og fornuft. Det er sådan,  jeg oplever islam.

Journalist David Trads i en kommentar i Politiken: Fatimas beretning er ikke ny. Jeg kender dem, har hørt dem før, men de påvirker mig. Den social kontrol, de plages af, er reel. Det er der ingen grund til at betvivle. Vi må aldrig glemme deres kamp for frihed. De skal have et ægte, frit valg.