SOM DET KAN SIGES [68] om VENSTREFLØJENS ANGST og DE RIGE … og om DE SUPERRIGE

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Kurdiskdanske Sara Omar, der i november 2017 udgav bogen DØDEVASKEREN om muslimske mænds kvindeundertrykkelse, incest, vold og æresdrab i interview til Politiken: Venstrefløjen er så berøringsangste i forhold til at italesætte mit problem og min sag. Fordi venstrefløjens medlemmer er bange for at blive udråbt som racister eller islamofober. Så i ly af tolerance, kulturbeskyttelse og religionsfrihed vender man det blinde øje til problemerne.

Den tysk digter og journalist Heinrich Heine [1797-1856]: Den der ejer meget, får mer, mer, mer end der behøves. Ejer én kun lidt ham skal også dette berøves. Ejer du slet ingenting – værsgod, så kreper, plebejer! Retten til at være til, ejes kun af dem, der ejer.

Fremtrædende medarbejder i turistorganisationen ‘Wonderful Copenhagen’ på baggrund af den øgede tilstrømning af velhavende turister til Danmark: Vi har ikke 5-stjernede hoteller nok.