SOM DET KAN SIGES [69] om EN SIDSTE ROMANCE og UDSKIFTNING AF MODEL … og om DET URENE

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Den 81-årige amerikanske skuespiller Jack Nicholson i THE KAUFMANN JOURNAL: Jeg ville så gerne opleve en sidste stor romantisk kærlighed, men jeg tror ikke, det kommer til at ske. Før i tiden fandt kvinder mig uimodståelig – sådan er det ikke længere, og det gør mig melankolsk. Men det forhindrer mig ikke i at længes.

Den 93-årige amerikanske skuespiller Paul Newman efter at have fejret guldbryllup med sin anden hustru skuepilleren Joanne Woodward på spørgsmålet om, hvorfor han ikke havde udnyttet sit gode udseende til endnu en gang at skifte modellen ud med en yngre: Jeg har en steak derhjemme. Hvorfor skulle jeg nøjes en burger?

Koranen [Al-Maeda, sura 5, vers 6] gengivet i Sara Omars DØDEVASKEREN: Hvis I er i en tilstand af urenhed, så rens jer. Hvis I kommer fra nødtørftsstedet eller I har rørt ved kvinder, og I så ikke finder vand, så tag rent sand og gnid jeres ansigter og  jeres hænder dermed. Allah ønsker ikke at lægge nogen byrde på jer, men Han ønsker at rense jer.