SOM DET KAN SIGES [85] OM BEGRÆNSNINGER, OM AT TJENE MANGE PENGE … OG OM SVIGT


MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Sangskriveren, natklub-ejeren med meget mere Mikkel Johan Imer Sigvardt nu Remee til journalist Vibe Nørgaard i KAUFMANN JOURNAL om livets begrænsninger: Jeg møder sikkert janteloven dagligt – ligesom jeg sikkert møder racisme ­– men jeg prøver at arbejde uden om det og ikke skænke det for mange tanker. Hvis jeg giver det for meget opmærksomhed, så vokser det, og det skal det ikke have lov til. Ting, der begrænser os, skal ikke have lov at findes. Jeg tror fuldt og fast på, at vi er sat i verden for at opleve al det bedste i universet, for at opleve alt det, der får os til at vokse. ­

Sangskriveren, natklubejeren med meget mere Mikkel Johan Imer Sigvardt nu Remee til journalist Vibe Nørgaard i KAUFMANN JOURNAL om penge: Jeg har tjent mange penge, fordi jeg havde skrevet så mange sange, og rettighedspengene blev bare ved med at løbe ind. Så længe jeg kunne gå i studiet og lave tre, fire eller fem sange om ugen, så havde jeg en frihed til at lave mange ting. Men uanset hvor mange penge, man tjener, så crasher det jo stadig, hvis man bruger endnu flere.

Sangskriveren, natklubejeren med meget mere Mikkel Johan Imer Sigvardt nu Remee til journalist Vibe Nørgaard i KAUFMANN JOURNAL om at hans psykisk syge mor indleverede ham på en politistation, mens han var ganske spæd: Jeg har måttet vende det til noget positivt. Selvfølgelig var det et kæmpe svigt, som gør ondt. Det gør ondt på mig at tale om det den dag i dag. Man kan slet ikke forestille sig den smerte, der er forbundet med det.