SOM DET KAN SIGES [86] OM TAKNEMMELIGHED, REJSER … OG OM AT GØRE NOGET NYT


MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Sangskriveren, natklub-ejeren med meget mere Mikkel Johan Imer Sigvardt nu Remee til journalist Vibe Nørgaard i KAUFMANN JOURNAL om lykke: Den eneste vej til lykke er taknemmelighed. Jo mere du kan sige tak for, jo rigere bliver du i dit liv. Start med det hver dag. Find alle de ting, du kan sige tak for, i stedet for alle de ting, du kan brokke dig over.

Ældre mor bebrejdende til sin ikke så unge datter på Restaurant Pastis i København K: Du rejser gerne til Verdens ende, men har aldrig været i Roskilde.

Mesterkokken Francis Cardenau [Sommelier, Umami og MASH-kæden] efter sin pensionering og flytning fra storbyen til strådækt idyl til Vibe Nørgaard i Kaufmann Magasin: Jeg har haft den samme kasse i 45 år, hvor jeg følte mig tryg, nu skal jeg lave mig en ny kasse, jeg kan putte mig selv ned i, og det føles ustabilt, der er masser af stress, for man gør alting for første gang. Men bare det at gøre forsøget betyder, at der kommer ting på positivlisten. Inden jeg stoppede, vågnede jeg hver morgen med ondt i maven, og  jeg sov dårligt, for jeg boede i byen med al dens larm, og jeg kunne ikke se stjernerne.