SOM DET KAN SIGES [97]: OM FAMILIESAMMENFØRING OG MOSKÉER … OG OM DANSKE VÆRDIER

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Partiformand Pernille Vermund, Nye Borgerlige, i kommentar i Kristeligt Dagblad i forbindelse med en dom om familiesammenføring for en bestemt tyrkisk familie: Der kom ind til begyndelsen af 1970’erne omkring 8.000 tyrkiske gæstearbejdere til Danmark. På 50 år er de i antal vokset til omkring 65.000 mennesker. Den største del af indvandringen fra Tyrkiet siden det formelle indvandrerestop i 1973 er sket via familiesammenføring.

Partiformand Pernille Vermund, Nye Borgerlige, i kommentar i Kristeligt Dagblad i forbindelse med en dom om familiesammenføring for en bestemt tyrkisk familie: Antallet af moskéer i Danmark er steget fra cirka 115 i 2006 til cirka 170 i dag. Det er en stigning på 40 procent. Antallet af muslimer i Danmark er i dag cirka 300.000. Inden mine børn bliver gamle, er det tal fordoblet, hvis vi ikke gør noget.

Partiformand Pernille Vermund, Nye Borgerlige, i kommentar i Kristeligt Dagblad i forbindelse med en dom om familiesammenføring for en bestemt tyrkisk familie: Når antallet af muslimer stiger, stiger presset på vores værdier også. Truslerne fra de fanatiske bliver flere, og de forholdsregler, som vi som samfund må tage, bliver mere drastiske. Det koster på friheden, sikkerheden og tilliden mellem os.