STEEN BLEV ÅRETS GUDHJEMSKE PETANQUE-VINDER

Opskriften på en vinder: Iskold med styr på lemmer og vejrtrækningen samt et godt boldøje. Det havde  Steen Anker Jensen. Foto@JørgenKoefoed.

”HAM, STEEN, har altså spillet giftigt under hele turneringen”. Sådan lød en replik, da Steen Anker Jensen fra Løkkegade fuldstændig maste sin modstander, 86-årige Jens Frandsen fra Bølshavn, i finale-kampen. Med giftigt mentes ’suverænt godt’.

Der var kun otte med i turneringen, da én var blevet syg og en andet ville holde corona-afstand. Det gjorde at turneringen allerede sluttede lidt efter kl. 13 i lørdags. En dag hvor det for først gang ikke var solskin siden gudhjemmerne havde spillet to gange om ugen med start i april.

En pæn østenvind stod ind på banerne og gjorde det extra vanskeligt at styre kursen på kuglerne. Men det rørte ikke hr. Jensen. Her var det ham og ikke vinden, der styrede.

 

86-årige Jens Frandsen var lige i hælene på vinderen, men i finale-kampen meldte trætheden sig, så det blev en ulige kamp med nul points til til hr. Frandsen. Foto©JørgenKoefoed.

Sidste spil i finalen viste igen vinderens suveræne kast: 3 af hans kugler lå tættest på ‘grisen’. Foto©JørgenKoefoed.

VINDERNE

Guld: Steen Anker Jensen
Præmie: Magnum øko-vin fra Provianten
Extra-Præmie: En vandrepokal i sølv

Sølv: Jens Frandsen
Præmie: 2 flasker øko-vin fra Provianten

Bronze: Finn Mogensen
Prænie: 1 flaske øko-vin fra Provianten

Nikkel: Vilmer Mortensen
Præmie: 1 flaske portvin fra Gudhjems Murer-Jan

Vinderne i Petanque-mesterskabet i Gudhjem anno 2020: Vilmer Mortensen nr. 4, Finn Mogensen nr. 3, Steen Anker Jensen nr. 1 og Jens Frandsen nr. 2. Hovedsponsor: Provianten i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

SPILLERNE
Bjarne Steen Nielsen, Gudhjem
Finn Mogensen, Gudhjem
Jens Frandsen, Bølshavn
Lasse Falkenberg, Gudhjem [spil-leder]
Poul-Erik Salomonsen, Gudhjem
Steen Anker Jensen, Gudhjem
Thomas Larsson, Gudhjem
Vilmer Mortensen, Gudhjem