SYVENDE SÆSON SUNGET I GANG

Ertholm er sejlet ud, sangene er sunget og så er det tid for Pjok at tigge godbidder. Foto©JørgenKoefoed.

CHRISTIANSØFARTEN HAVDE pludselig rykket sæsonen to dage frem i forhold til fartplanen. Derfor begyndte Ertholm at sejle til Christiansø allerede tirsdag 16. april. Men da det blæste pænt fra øst, måtte den afgå fra Nørresand Havn.

Men i dag – onsdag 17. april – skete det for første gang i år fra Gudhjem Havn. Første Violinisten var på plads samt med evigtgøende Pjok og op til en snes sangere lagde stemmer til Ludvig Holsteins ’Det er i dag et vejr – et solskinsvejr’. Og det var jo lige dét, det var!

Det blev kun tid til én sang ud over de to faste. Det skyldtes, at Første Violinisten havde en vigtig konference med en yngre model. På den måde kom koret denne første dag for sent i gang. Det tegner ikke godt for denne syvende sæson. Det kan eventuelt blive nødvendigt fremover, at forbyde blondiner under 25 år adgang til Peterspladsen fra 9:30 – 10:00.

Blandt passagererne sås Bornholms Tidendens chefredaktør Søren Solskin. Han så glad ud … for ikke alene havde han åbenbart fri fra arbejde, men solen skinnede sandelig også fra en skyfri himmel.

En ældre bilist fra Roskilde bakkede ind i Parkering-Forbudt-skiltet på havnepladsen. Så var hans ferie sammen med skiltet ødelagt. Ellers skete der ikke noget opsigtsvækkende.

Din Blogger troede han så tredobbelt, da der pludselig var 3 x Pjok på havnepladsen. Det var heldigvis ikke tilfælde. Det var bare Claus Dahl, der havde anskaffet sig to Pjok-lignende hunde. Det er Frida til venstre og Saga til højre – og modsat Pjok, siger de ikke vov hele tiden. Foto©JørgenKoefoed.