TVANGSOPLØSNINGER I GUDHJEM

Bjarke Clausen vandt lejemålet af DEN SORTE CAFÉ i Gudhjem. Her er han fotograferet 15. februar 2018 foran sin nye besiddelse. Foto©JørgenKoefoed.

6. august kunne gudhjemboerne sige farvel til den forhadte ‘Pølsebod’. Ud over bygherren er der vist ingen, der ønsker at se den igen. Foto©JørgenKoefoed.

Det vakte vild opstandelse i Gudhjem, da kommunens havnekoordinator Jakob Jensen, havde givet Bjarke Clausen lov til at opføre en stor ‘Pølsebod’ foran ‘Den Sorte Café’ på havnen i Gudhjem. Den blev dømt til bortfjernelse, men af uforklarlige grunde – og med kommunen accept – kunne Pølsebodens lillebror få lov at blive stående. Indtil nu har den ikke været i funktion. Den står bare og pynter i de pittoreske omgivelser. Foto©JørgenKoefoed.

NEDENSTÅENDE OPLYSNINGER er hentet i Erhvervsstyrelsens CVR-register under navnet Bjarke Schnedler Clausen:

Outdoor Revolution Bornholm IVS UNDER TVANGSOPLØSNING
CVR-nummer: 38492470
Brøddegade 26, Gudhjem, 3760 Gudhjem, Bornholm

Med følgende binavne:

The Surf Lodge IVS UNDER TVANGSOPLØSNING

55° Bornholm IVS UNDER TVANGSOPLØSNING

Adventure Filmskolen IVS UNDER TVANGSOPLØSNING

Kite Bornholm IVS UNDER TVANGSOPLØSNING

The Adventure Film School IVS UNDER TVANGSOPLØSNING

Skifteretsbehandlingen sluttet, virksomheden er opløst

 

HVAD ER ET IVS OG HVAD HÆFTES DER FOR

Hvis du tænker: Hvad er et IVS selskab?, så vil du også være interesseret i at vide mere om IVS hæftelse. Din personlige hæftelse ved et IVS er nemlig meget begrænset i forhold til f.eks. en enkeltmandsvirksomhed eller et I/S.

Du hæfter begrænset og dermed ikke personligt. Som vi kom nærmere omkring i afsnittet ovenfor, betyder dette, at du ikke behøver at gå fra hus og hjem, hvis forretningen vælter.

Du hæfter ligeledes ikke solidarisk, som du f.eks. gør i et interessentskab. Hvis der er to ejere i et I/S, og firmaet går konkurs, så hæfter de to ejere både personligt og solidarisk – den ene ejer kan med andre ord risikere at miste formue og værdier, hvis den anden ejer ikke har råd personligt.

Dette undgår du også med et iværksætterselskab, da IVS hæftelse begrænser sig til ikke at være personligt og solidarisk.

  • Minimum 1 krone i opstartskapital
  • 25% af det årlige overskud opspares indtil en selskabskapital
    på 50.000 kroner er opnået

(Text fra: https://ivsstiftelse.dk/hvad-er-et-ivs)