VIDEO MED FOLK OG FÆ OM FREMTIDENS GUDHJEM

Lucas Waltoft Schmidt mener blandt andet, at der er for mange, der bruger deres helårshuse som feriehuse. Foto fra videoen.

Bjarke Schnettler Clausen mener også, at der er alt for mange, der bruger deres helårshuse som feriehuse. Foto fra videoen.

TO UNGE KNÆGTE i Gudhjem – OK, så unge er de så heller ikke – har lavet en vox-pop-video, hvor en række beboere i Gudhjem og omegn svarer på spørgsmålet: ‘Hvad mener du er vigtigt for Gudhjem og Melsteds fremtid? De to – Lucas Waltoft Schmidt og Bjarke Schnettler Clausen – indleder videoen, hvor de giver deres bud på et levedygtigt Gudhjem hele året rundt.

Videoen kan ses på Facebook-gruppen: Gudhjem.

https://www.facebook.com/bjarke.clausen.5/videos/g.19078142504/10155479462723640/?type=2&theater&ifg=1

Som det vil fremgå af filmen, er de fleste bekymret over, at omkring 50 helårshuse ulovligt bliver brugt som feriebolig, og at andelen har været voksende de senere år efterhånden, som det er blevet både hot og in, at kunne prale med et fritidshus i Danmarks smukkeste og mest dramatiske by. Men også det tiltagende trafikkaos om sommeren bekymrer de adspurgte.

DE MEDVIRKENDE

Der er 20 medvirkende i den 35 minutter lange video: Lucas Waltoft Schmidt, Bjarke Schnettler Clausen, Mogens Wind, Henrik Ejbye, Mikael Hammerlund, Christina Swartz, Henrik Jørgensen, Thor Backhausen, Oliver Schmidt, Gunvor Høst, Claus Sonne, Kirsten Lund, Johan Lund, Johan Lorentzen, Ida, Alma & Helle Lund, Catarina Kok, Sanne Bloch, Karina Elkjær, Pernille Rigstag og Maria Gill.

Måske kommer der en opfølger, og skulle du føle dig overset og have behov for at komme til orde, så kontakt Lucas på 4076 8196.